Vacatures Bekkenfysiotherapie

Mocht u een vacature willen plaatsen dan kan dit door de tekst van de vacature én lidmaatschapnummer (indien van toepassing) te sturen naar: info@nvfb.nl. Voor NVFB leden is dit gratis en voor niet-leden €40,- (8 weken).

Bekkenfysiotherapeut (i.o), Gezondheidscentrum Schalkwijk in Haarlem

10 juli 2020

Ben je bekkenfysiotherapeut (i.o) en wil jij samen met onze bekkenfysiotherapeut werken aan het uitbreiden van het aanbod voor onze cliënten? Ben jij daarnaast op zoek naar een multidisciplinaire setting met korte lijnen en veel overleg? Dan is deze vacature misschien iets voor jou.

Voor onze pluspraktijk binnen het dynamische Gezondheidscentrum Schalkwijk in Haarlem zijn wij op zoek naar een bekkenfysiotherapeut (i.o), die wil samenwerken met onze huidige bekkenfysiotherapeute. 

Naar de vacature

--------------------------------------------------------------------------

Fysiotherapie Centrum Ceintuurbaan is op zoek naar een bekkenfysiotherapeut

29 juni 2020

Ben jij – net als wij! – een echte expert op het gebied van bekken- of bekkenbodemklachten? Word je nieuwsgierig bij het horen van het verhaal van een patiënt met bekken(bodem)problematiek en wil je het liefst zo snel mogelijk met deze patiënt aan de slag? Vind jij het leuk om samen met collega’s te sparren over de ontwikkelingen op het gebied van bekkenfysiotherapie en zo veel mogelijk uit je carrière halen door specialistisch te werk te gaan? Klinken termen als POP, urgency-frequency en coccygodynie je als muziek in de oren? 

Wat gaaf, want dan hebben het derde lid van ons bekkenteam gevonden! 

Ga naar de vacature

--------------------------------------------------------------------------

ProFundum Instituut, in Dordrecht, zoekt twee bekkenfysiotherapeuten!

15 juni 2020

In ons multidisciplinaire  bekkencentrum in Dordrecht zoeken wij twee bekkenfysiotherapeuten om ons team te versterken. Het aantal uren kan in overleg worden afgestemd, maar er zijn mogelijkheden voor full-time en part-time bij voorkeur minimaal 3 dagen per week

Bekkenfysiotherapeut, 24 - 32 uur.

Wij zijn op zoek naar een junior bekkenfysiotherapeut (io) en een senior bekkenfysiotherapeut voor het ProFundum Institutuut. Wij zijn een hecht team waarin passie voor het werk, collegialiteit en de best zorg voor onze patiënt onze kernwaarden zijn. Ben jij toe aan je volgende stap en wil je graag werken in een omgeving waarin je je verder kunt ontwikkelen? Reageer dan snel!         

Lees de hele vacature

--------------------------------------------------------------------------

Bekkenfysiotherapeut OLVG Amsterdam 8-36 uur per week

28 mei 2020

Wil jij als fysiotherapeut, gespecialiseerd in bekkenfysiotherapie, jouw steentje bijdragen aan de diagnostiek voor onze patiënten? Bij OLVG kom je in een enthousiast team van fysiotherapeuten te werken. En kun je op hoog niveau je expertise en vaardigheden inzetten voor patiënten uit de regio groot Amsterdam.

Over de functie

Diagnostiek voor het Bekkencentrum van OLVG is een  belangrijk onderdeel van jouw werk. Als bekkenfysiotherapeut maak je deel uit van een multidisciplinair team. Je onderzoekt en adviseert poliklinische patiënten met complexe problematiek en geeft behandeladvies aan verwijzers. Je hebt goede contacten voor het doorverwijzen voor behandeling van deze patiëntengroep. Ook het uitdragen en delen van je kennis bij klinische patiënten met bekkenproblematiek behoren tot je werkgebied.

Lees de hele vacature of ga naar de website van OLVG en solliciteer direct

--------------------------------------------------------------------------

Bekkenfysiotherapeut | Plastische chirurgie (genderzorg) (12 uur). Locatie VUmc Amsterdam

19 mei 2020

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen de bekkenfysiotherapeutische zorg in een multidisciplinaire setting, dan nodigen we jou uit om te solliciteren!

Wat ga je doen
Samen met een enthousiaste collega ben je als bekkenfysiotherapeut zelfstandig werkzaam op de polikliniek plastische chirurgie waar je bekkenfysiotherapeutische zorg levert aan patiënten met genderdysforie, met name in het perioperatieve traject.

Door de sterke toename van het aantal aanmeldingen van genderpatiënten bij het Kennis en Zorgcentrum voor Genderdysforie (KZcG) stijgt ook het aantal patiënten dat gezien wordt door de bekkenfysiotherapeut. Naast poliklinische behandeling van bekkenbodem gerelateerde problematiek bij deze doelgroep geef je ook voorlichting aan patiënten en andere betrokkenen, zowel individueel als in groepsverband.

Naar de vacature

--------------------------------------------------------------------------

Trefwoorden: