Vacatures Bekkenfysiotherapie

Mocht u een vacature willen plaatsen dan kan dit door de tekst van de vacature én lidmaatschapnummer (indien van toepassing) te sturen naar: info@nvfb.nl. Voor NVFB leden is dit gratis en voor niet-leden €40,- (8 weken).

Gemotiveerde bekkenfysiotherapeut (i.o)

28 november 2019

Unieke kans voor Bekkenfysiotherapeut (i.o)

Binnen enkele jaren zal de zittende bekkenfysiotherapeut de pensioengerechtigde leeftijd bereiken. Wij zijn daarom op zoek naar een gepassioneerde en gemotiveerde bekkenfysiotherapeut (i.o), die wij zouden willen opleiden om het specialisme bekkenfysiotherapie binnen de praktijk voort te zetten en in de toekomst vorm te (blijven) geven.

Binnen onze eerstelijns fysiotherapiepraktijk hebben wij plaats voor een gedreven Bekkenfysiotherapeut (i.o). Wij zijn een moderne (Plus)praktijk met een vestiging in Vijfhuizen en een vestiging in Haarlem (Schalkwijk).

Lees de hele vacature

Docente gynaecologisch onderzoek

30 oktober 2019

Het Radboudumc is op zoek naar een Docente gynaecologisch onderzoek, wij leiden je op tot praktijkdocente.

Het Radboudumc verzorgt in de masterfase onderwijs aan zo’n 350 geneeskundestudenten per jaar. Tijdens de coassistentschappen lopen studenten stage, onder andere op de afdeling Gynaecologie. Onderdeel van die stage is het leren uitvoeren van gynaecologisch onderzoek.
Lees de hele vacature

Leden gezocht voor de Bulletin commissie

Wat wordt er van u verwacht?

Allereerst enthousiasme, voor het vak, de vereniging en ons bulletin. U vindt het leuk om te schrijven en artikelen in elkaar te zetten. Het is handig als u goed bent in netwerken en mensen benaderen om een artikel te verzorgen voor ons bulletin. Interessante ideeën verzamelen en uitwerken. U hoeft niet alles geheel zelf te doen, maar juist in staat zijn een beroep te doen op anderen om incidenteel een artikel te verzorgen of de leden enthousiast te maken. U werkt samen met andere redactieleden.

De verwachte belasting is 6 uur per bulletin en tweemaal een Skype-vergadering van maximaal 2 uur. De vergoeding is € 40 per uur.  Voor meer informatie of aanmelding, kunt u mailen naar nvfb.bulletin@gmail.com.

Trefwoorden: