Vacatures Bekkenfysiotherapie

Mocht u een vacature willen plaatsen dan kan dit door de tekst van de vacature én lidmaatschapnummer (indien van toepassing) te sturen naar: info@nvfb.nl. Voor NVFB leden is dit gratis en voor niet-leden €40,- (8 weken).

Bekkenfysiotherapeut gezocht in Breukelen

3 januari 2020

Wij zoeken: Een (bijna) geregistreerd bekkenfysiotherapeut die graag samenwerkt en zich wil blijven ontwikkelen voor 2 tot 3 dagdelen per week.

Wij verwachten:

  • Een HBO diploma fysiotherapie.
  • Een (bijna) afgeronde opleiding bekkenfysiotherapie (Master is geen must).
  • Dat je BIG geregistreerd bent in het CKR als (bekken)fysiotherapeut staat.
  • Dat je zelfstandig kunt werken.
  • En dat je het liefst zo spoedig mogelijk  kunt starten.

Wie zijn wij?

Vechtstreek Fysiotherapie is een dynamische praktijk in Breukelen. Wij werken intensief samen met allerlei disciplines, bieden veel specialismes binnen de fysio- en oefentherapie en we vinden het belangrijk om kwalitatief goede zorg te leveren. Dit alles doen we binnen een hecht team waarin we veel samenwerken en continue (van elkaar) blijven leren.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan contact op met Trudi Swinkels: trudi@vechtstreekfysiotherapie.nl

of bel: 0346 250573

Website: vechtstreekfysiotherapie.nl

Bekkenfysiotherapeut (i.o.) -  Stichting Gezondheidscentra Utrecht (SGU)

10 december 2019

Bekkenfysiotherapeut (i.o.) voor 12 uur per week

Voor onze gezondheidscentra in Lunetten en ’t Zand, onderdeel van Stichting Gezondheidscentra Utrecht (SGU) zoeken wij per 1 februari 2020 een Bekkenfysiotherapeut (i.o.) voor 12 uur per week.

Stichting Gezondheidscentra Utrecht (SGU) bestaat uit de gezondheidscentra Lunetten, Hoograven en ’t Zand in Leidsche Rijn. Op alle locaties werken wij met ambitieuze teams aan een sterke en brede, wijk- en doelgerichte eerstelijnszorg. Kernwaarden voor de SGU zijn: klanttevredenheid, medewerker tevredenheid en maatschappelijk draagvlak. 

Lees de hele vacature

Gemotiveerde bekkenfysiotherapeut (i.o)

28 november 2019

Unieke kans voor Bekkenfysiotherapeut (i.o)

Binnen enkele jaren zal de zittende bekkenfysiotherapeut de pensioengerechtigde leeftijd bereiken. Wij zijn daarom op zoek naar een gepassioneerde en gemotiveerde bekkenfysiotherapeut (i.o), die wij zouden willen opleiden om het specialisme bekkenfysiotherapie binnen de praktijk voort te zetten en in de toekomst vorm te (blijven) geven.

Binnen onze eerstelijns fysiotherapiepraktijk hebben wij plaats voor een gedreven Bekkenfysiotherapeut (i.o). Wij zijn een moderne (Plus)praktijk met een vestiging in Vijfhuizen en een vestiging in Haarlem (Schalkwijk).

Lees de hele vacature

Docente gynaecologisch onderzoek

30 oktober 2019

Het Radboudumc is op zoek naar een Docente gynaecologisch onderzoek, wij leiden je op tot praktijkdocente.

Het Radboudumc verzorgt in de masterfase onderwijs aan zo’n 350 geneeskundestudenten per jaar. Tijdens de coassistentschappen lopen studenten stage, onder andere op de afdeling Gynaecologie. Onderdeel van die stage is het leren uitvoeren van gynaecologisch onderzoek.
Lees de hele vacature

Leden gezocht voor de Bulletin commissie

Wat wordt er van u verwacht?

Allereerst enthousiasme, voor het vak, de vereniging en ons bulletin. U vindt het leuk om te schrijven en artikelen in elkaar te zetten. Het is handig als u goed bent in netwerken en mensen benaderen om een artikel te verzorgen voor ons bulletin. Interessante ideeën verzamelen en uitwerken. U hoeft niet alles geheel zelf te doen, maar juist in staat zijn een beroep te doen op anderen om incidenteel een artikel te verzorgen of de leden enthousiast te maken. U werkt samen met andere redactieleden.

De verwachte belasting is 6 uur per bulletin en tweemaal een Skype-vergadering van maximaal 2 uur. De vergoeding is € 40 per uur.  Voor meer informatie of aanmelding, kunt u mailen naar nvfb.bulletin@gmail.com.

Trefwoorden: