Vacatures Bekkenfysiotherapie

Mocht u een vacature willen plaatsen dan kan dit door de tekst van de vacature én lidmaatschapnummer (indien van toepassing) te sturen naar: info@nvfb.nl. Voor NVFB leden is dit gratis en voor niet-leden €40,- (8 weken). Op dit moment zijn er een tweetal vacatures binnen onze vereniging.

Gezocht Bekkenfysiotherapeut (i.o) voor onze vestigingen in Vijfhuizen en Haarlem

Binnen onze eerstelijns fysiotherapiepraktijk hebben wij plaats voor een gedreven Bekkenfysiotherapeut (i.o). Wij zijn een moderne (Plus)praktijk met een vestiging in Vijfhuizen en een vestiging in Haarlem (Schalkwijk).

Meer informatie

Gezocht voor bekkenexpertisecentrum PelvicMotion in Naarden Bekkenfysiotherapeut (i.o.)

Wie zoeken wij:
- 3e jaar student BFT of geregistreerd BFT (CKR)
- Keurmerk geregistreerd of bereid dit te worden
- Ondernemend
- Holistische kijk

Wat bieden wij:
- Werken in een multidisciplinair team (één keer in de twee weken MDO)
- Werken met MAPLe
- Leren werken met functionele bekkenechografie
- Leren werken met Redcord

Werkzaamheden:
Parttime

Informatie:
www.pelvicmotion.nl
info@pelvicmotion.nl

Vacature bekkenfysiotherapeut Zwolle

Toe aan een nieuwe uitdaging als Bekkenfysiotherapeut en wil jij ons team komen versterken?

Heb je de master (bijna) afgerond dan ben jij de collega bekkenfysiotherapie die wij zoeken!

Functie omschrijving

  • Als bekkenfysiotherapeut bij Fysio Zwolle ben je zelfstandig werkzaam evt. op meerdere locaties van de praktijk.
  • Je werkt in een dynamische en multidisciplinaire omgeving waarin de lijnen kort zijn en de samenwerkingen daadkrachtig.
  • Je bent proactief, houdt van aanpakken en je hebt een positieve instelling.
  • In je werk zijn kwaliteit en privacy zeer belangrijk. Klinische werkervaring en ervaring met Fysioroadmap en Intramed zijn een pre, maar geen vereiste.
  • Wij bieden jou een salaris wat meer dan passend is voor deze functie en overname of vergoeding van je studie kosten.

Spreekt je dit aan? Stuur je motivatie en CV per e-mail naar: j.bensink@fysiozwolle.nl

Mocht je vragen hebben over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Jeannette Bensink 038 4654000. Aanvullende info: www.fysiozwolle.nl

Vacature Bestuurslid

Het bestuur van de NVFB is op zoek naar een algemeen bestuurslid. Als bestuurslid vertegenwoordigt u de vereniging, gaat u verbintenissen aan met derden en onderhoudt u contacten met diverse doelgroepen. Dit alles in het kader van behoud c.q. verbetering van de kwaliteit van het vak bekkenfysiotherapie en verstevigen van de positie van de bekkenfysiotherapeut.

Verwachte belasting:

Maandelijkse bestuursvergadering 4 uur in Amersfoort en wekelijks 4-6 uur met het doornemen en beantwoorden van mail, voorbereiden stukken bestuursvergadering en uitvoeren diverse taken.

Bent u een teamspeler en wilt u als bestuurder een bijdrage leveren aan het uitdragen van het vak bekkenfysiotherapie? Of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met het bestuur via nvfb@kngf.nl onder vermelding "vacature bestuurslid".

Leden gezocht voor de Bulletin commissie

Op korte termijn ontstaat er een vacature voor een lid van de Bulletin commissie.

Wat wordt er van u verwacht?

Allereerst enthousiasme, voor het vak, de vereniging en ons bulletin. U vindt het leuk om te schrijven en artikelen in elkaar te zetten. Het is handig als u goed bent in netwerken en mensen benaderen om een artikel te verzorgen voor ons bulletin. Interessante ideeën verzamelen en uitwerken. U hoeft niet alles geheel zelf te doen, maar juist in staat zijn een beroep te doen op anderen om incidenteel een artikel te verzorgen of de leden enthousiast te maken. U werkt samen met andere redactieleden.

De verwachte belasting is 6 uur per bulletin en tweemaal een Skype-vergadering van maximaal 2 uur. De vergoeding is € 40 per uur.  Voor meer informatie of aanmelding, kunt u mailen naar nvfb.bulletin@gmail.com.