Vacatures Bekkenfysiotherapie

Mocht u een vacature willen plaatsen dan kan dit door de tekst van de vacature én lidmaatschapnummer (indien van toepassing) te sturen naar: info@nvfb.nl. Voor NVFB leden is dit gratis en voor niet-leden €40,- (8 weken). Op dit moment zijn er een tweetal vacatures binnen onze vereniging, een vacature voor een bekkenfysiotherapeut in Lisse en een vacature voor een bekkenfysiotherapeut in Groningen.

Vacature Bekkenfysiotherapeut Lisse

15-4-2019
Algera Fysiotherapie te Lisse zoekt:
 
Full time  / Part time (25-36 uur) Bekkenfysiotherapeut (m/v)
 
In onze praktijk, gevestigd in gezondheidscentrum Oranje Nassau te Lisse hebben wij i.v.m. vertrek van een collega een vacature voor een bekkenfysiotherapeut in full time / part time dienstverband.

Wij werken met totaal 10  collega’s met diverse specialisaties in een (plus)praktijk, gevestigd in een gezondheidscentrum met huisartsen, verloskundige, psycholoog ,diëtiste en cesartherapeuten. Samenwerken staat voor ons op de voorgrond.

Wij zoeken een enthousiaste bekkenfysiotherapeut , eventueel in opleiding, die alle voorkomende patiënten met bekkenproblemen kan onderzoeken en behandelen.

Wij beschikken over emg/biofeedback/stimulatie apparatuur (MAPLe).

Bent u geïnteresseerd in onze vacature stuur uw sollicitatie met cv naar info@algerafysiotherapie.nl tav Ingrid Algera of naar Algera Fysiotherapie, Nassaustraat 45, 2161 RJ Lisse.
 

Vacature bekkenfysiotherapeut Groningen

27-3-2019
Pelvicum bekkenfysiotherapeuten is een praktijk met gedreven bekkenfysiotherapeuten. Innovatie, multidisciplinaire samenwerking en professionaliteit staan voor ons centraal.  Door de groeiende vraag naar bekkenfysiotherapie zijn wij op zoek naar een collega. 

Wij vragen
Wij zoeken iemand die zelfstandig kan werken, een professionele houding heeft en die het leuk vindt om in een team van bekkenfysiotherapeuten te werken.
 
Wij bieden
• 1-2 dagen bekkenfysiotherapie.
• Het opstarten en geven van bekkenpijn groepen.
 
Jij biedt
• Diploma bekkenfysiotherapie, of in de afrondende fases van de opleiding.
• Affiniteit met zwangeren en  pijnpatienten
• BIG en CKR registratie
• Bij voorkeur werkzaam als ZZP-er
• Affiniteit met dry-needling
• Flexibel, gemotiveerd, professionele werkhouding 
 
Wie zijn wij
Wij zijn een leuk team van 4 bekkenfysiotherapeuten en 1 kinderbekkenfysiotherapeut. 
 
Solliciteren naar deze functie?
Stuur je sollicitatiebrief naar:
 
 
Of per post:
 
Pelvicum bekkenfysiotherapeuten
Triadegebouw 26
Hanzeplein 1
9713 GZ Groningen
 
Voor vragen: 050-3610882
 

Leden gezocht voor de Bulletin commissie

Wat wordt er van u verwacht?

Allereerst enthousiasme, voor het vak, de vereniging en ons bulletin. U vindt het leuk om te schrijven en artikelen in elkaar te zetten. Het is handig als u goed bent in netwerken en mensen benaderen om een artikel te verzorgen voor ons bulletin. Interessante ideeën verzamelen en uitwerken. U hoeft niet alles geheel zelf te doen, maar juist in staat zijn een beroep te doen op anderen om incidenteel een artikel te verzorgen of de leden enthousiast te maken. U werkt samen met andere redactieleden.

De verwachte belasting is 6 uur per bulletin en tweemaal een Skype-vergadering van maximaal 2 uur. De vergoeding is € 40 per uur.  Voor meer informatie of aanmelding, kunt u mailen naar nvfb.bulletin@gmail.com.

Vacature Bestuurslid

Het bestuur van de NVFB is op zoek naar een algemeen bestuurslid. Als bestuurslid vertegenwoordigt u de vereniging, gaat u verbintenissen aan met derden en onderhoudt u contacten met diverse doelgroepen. Dit alles in het kader van behoud c.q. verbetering van de kwaliteit van het vak bekkenfysiotherapie en verstevigen van de positie van de bekkenfysiotherapeut.

Verwachte belasting:

Maandelijkse bestuursvergadering 4 uur in Amersfoort en wekelijks 4-6 uur met het doornemen en beantwoorden van mail, voorbereiden stukken bestuursvergadering en uitvoeren diverse taken.

Bent u een teamspeler en wilt u als bestuurder een bijdrage leveren aan het uitdragen van het vak bekkenfysiotherapie? Of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met het bestuur via nvfb@kngf.nl onder vermelding "vacature bestuurslid".

Trefwoorden: