Vacatures Bekkenfysiotherapie

Mocht u een vacature willen plaatsen dan kan dit door de tekst van de vacature én lidmaatschapnummer (indien van toepassing) te sturen naar: info@nvfb.nl. Voor NVFB leden is dit gratis en voor niet-leden €40,- (8 weken). Op dit moment zijn er een tweetal vacatures binnen onze vereniging.

Vacature Bestuurslid

Het bestuur van de NVFB is op zoek naar een algemeen bestuurslid. Als bestuurslid vertegenwoordigt u de vereniging, gaat u verbintenissen aan met derden en onderhoudt u contacten met diverse doelgroepen. Dit alles in het kader van behoud c.q. verbetering van de kwaliteit van het vak bekkenfysiotherapie en verstevigen van de positie van de bekkenfysiotherapeut.

Verwachte belasting:

Maandelijkse bestuursvergadering 4 uur in Amersfoort en wekelijks 4-6 uur met het doornemen en beantwoorden van mail, voorbereiden stukken bestuursvergadering en uitvoeren diverse taken.

Bent u een teamspeler en wilt u als bestuurder een bijdrage leveren aan het uitdragen van het vak bekkenfysiotherapie? Of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met het bestuur via nvfb@kngf.nl onder vermelding "vacature bestuurslid".

Leden gezocht voor de Bulletin commissie

Wat wordt er van u verwacht?

Allereerst enthousiasme, voor het vak, de vereniging en ons bulletin. U vindt het leuk om te schrijven en artikelen in elkaar te zetten. Het is handig als u goed bent in netwerken en mensen benaderen om een artikel te verzorgen voor ons bulletin. Interessante ideeën verzamelen en uitwerken. U hoeft niet alles geheel zelf te doen, maar juist in staat zijn een beroep te doen op anderen om incidenteel een artikel te verzorgen of de leden enthousiast te maken. U werkt samen met andere redactieleden.

De verwachte belasting is 6 uur per bulletin en tweemaal een Skype-vergadering van maximaal 2 uur. De vergoeding is € 40 per uur.  Voor meer informatie of aanmelding, kunt u mailen naar nvfb.bulletin@gmail.com.