Vacatures Bekkenfysiotherapie

Mocht u een vacature willen plaatsen dan kan dit door de tekst van de vacature én lidmaatschapnummer (indien van toepassing) te sturen naar: info@nvfb.nl. Voor NVFB leden is dit gratis en voor niet-leden €40,- (8 weken).

Vacature Bekkenfysiotherapeut Werkendam

30 augustus 2019

In verband met een waarneming voor een zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een bekkenfysiotherapeut (eventueel i.o. laatste fase), die vanaf week 46 tot en met week 3 ons team kan komen versterken voor 1 dag per week. In verband met nog opbouw van het aantal patiënten met bekken gerelateerde klachten, zul je ook als algemeen fysiotherapeut werkzaam zijn.
Na deze waarneming is er mogelijkheid voor een vaste aanstelling met uitbreiding van dagen/uren.

Lees verder

Gezocht: Bekkenfysiotherapeut 2 tot 4 dagdelen startend, uitbreidend naar meer (max. 32 uur)

Of weet u misschien iemand die de opleiding doet of wil gaan doen?

22 juli 2019

Titel van de functie: fysiotherapeut, bekkenfysiotherapeut (i.o.)

Wat houdt het werk in? Als (beginnende) bekkenfysiotherapeut werk je nauw samen met een (ervaren) master bekkenfysiotherapeut in onze praktijk, je kunt profiteren van haar kennis en samen met haar het vak bekkenfysiotherapie verder vormgeven in onze praktijk.  Daarnaast zul je als algemeen fysiotherapeut diverse patiënten kunnen zien en behandelen, individueel en in de oefenzaal.

Lees verder

Enthousiaste, proactieve en ervaren Bekkenfysiotherapeut m/v (fulltime)

10 juli 2019

Attent fysiotherapie is een particuliere praktijk in Noord Hengelo. Het is een praktijk waarin vier  enthousiaste en professionele collega’s werkzaam zijn. Wij zijn een klein team met korte lijnen waardoor we snel maatwerk kunnen leveren. De cliënt staat voor ons centraal.

Vind jij het een uitdaging om voorop te lopen in de ontwikkelingen binnen de bekkenfysiotherapie of wil je je daarin verder professionaliseren dan ben je bij ons in de praktijk aan het juiste adres. In verband met vertrek van onze collega zijn we op zoek naar een:

Lees verder

Leden gezocht voor de Bulletin commissie

Wat wordt er van u verwacht?

Allereerst enthousiasme, voor het vak, de vereniging en ons bulletin. U vindt het leuk om te schrijven en artikelen in elkaar te zetten. Het is handig als u goed bent in netwerken en mensen benaderen om een artikel te verzorgen voor ons bulletin. Interessante ideeën verzamelen en uitwerken. U hoeft niet alles geheel zelf te doen, maar juist in staat zijn een beroep te doen op anderen om incidenteel een artikel te verzorgen of de leden enthousiast te maken. U werkt samen met andere redactieleden.

De verwachte belasting is 6 uur per bulletin en tweemaal een Skype-vergadering van maximaal 2 uur. De vergoeding is € 40 per uur.  Voor meer informatie of aanmelding, kunt u mailen naar nvfb.bulletin@gmail.com.

Trefwoorden: