Algemene Leden Vergadering

De NVFB organiseert twee keer per jaar een algemene ledenvergadering. Indien nodig wordt er een extra vergadering uitgeschreven. Uw stem is belangrijk voor het bepalen van het beleid van het NVFB. Laat daarom uw stem nooit verloren gaan en stem op uw ALV!

ALV voorjaar 2019

Geachte leden,
 
Namens het bestuur nodig ik u van harte uit voor de 72ste Algemene Ledenvergadering van de NVFB.

Deze vergadering wordt gehouden op:
Datum:  Donderdag 16 mei 2019 van 19.30 tot 21.30 uur
Plaats:  Hoofdkantoor KNGF te Amersfoort
U kunt parkeren in de parkeergarage van het KNGF. 
 
In deze Algemene Ledenvergadering kijken wij terug op de ontwikkelingen en resultaten van de NVFB in 2018 en zullen wij u weer op de hoogte brengen van de actualiteiten die onze beroepsgroep aangaan.
 
Wij verzoeken u zich aan te melden voor deze Algemene Ledenvergadering van de NVFB, door een e-mail te sturen naar nvfb@kngf.nl o.v.v. uw naam, relatienummer en “ALV NVFB”. U kunt zich ook digitaal aanmelden voor dit evenement via mijnkngf.nl.
 
De vergaderstukken kunt u vanaf 6 mei a.s. vinden op deze pagina. Op verzoek kunnen de vergaderstukken naar u worden opgestuurd.
 
Bij verhindering is het mogelijk om een stemmachtiging mee te geven aan een ander NVFB lid. Een machtigingsformulier kunt u aanvragen door een e-mail te sturen naar nvfb@kngf.nl.
 
Graag tot ziens op 16 mei 2019!
 
Bernadette Berendes-van Dijk
Secretaris NVFB
 
De stukken kunt u hieronder downloaden:

Trefwoorden: