ppc-klein.png
22 april 2022

Nieuws over Webinar Bekken(bodem)check en Post Partum Consult

De bekken(bodem)check is nu ruim 10 maanden live. We hopen dat jullie en veel (pas) bevallen vrouwen er gebruik van maken.

Vrouwen die langer dan 9 maanden geleden bevallen zijn, waren vaak teleurgesteld dat zij de check niet konden doen en omdat we zo veel mogelijk vrouwen willen bereiken, hebben we de beveiliging van 9 maanden eraf gehaald. Alle vrouwen kunnen vanaf 6 weken na de bevalling dus de Bekken(bodem)check invullen.

Op 7 mei geeft Nicole van Bergen op de FitFair een presentatie over de Bekken(bodem)check. De doelgroep zijn trainers die zwangeren en pas bevallen vrouwen begeleiden

Dinsdag 21 juni wordt er opnieuw een webinar gegeven over de implementatie van het Postpartumconsult. Was je vorig jaar niet in de gelegenheid, ben je pas lid van de NVFB of heb je nog vragen geef je dan op via [email protected]. In het Webinar wordt uitleg gegeven over de digitale screeningslijst, het consult en de wetenschappelijke onderbouwing van het product wat exclusief is voor geregistreerde NVFB leden. Na het volgen van het webinar kun je goed geïnformeerd aan de slag!