nvfb-kort-knip.jpg
13 oktober 2022

NVFB in de media

Eén van de doelen van de NVFB is om bij een breed publiek duidelijk te maken van bekkenfysiotherapie is en wat het voor mensen kan betekenen. Dat doen we op verschillende manieren.

Zo heeft Dieuwke meegewerkt aan een blog op defysiotherapeut.com .Een mooi verhaal, waarin het de bezoeker duidelijk wordt wat we doen en wat we kunnen betekenen bij de diverse klachten. Er wordt ook verwezen naar de consumentensite van de NVFB www.bekkenfysiotherapie.com . Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje op defysiotherapeut.com

Daarnaast zijn we opnieuw gevraagd om een bijdrage te leveren op NU.nl . Met dit podium zijn we erg blij, we bereiken op deze manier echt een grote groep mensen. In “Fysiek herstel na de bevalling, wees geen supermom” hebben we een deel van de tijdlijn onder de aandacht kunnen brengen en het belang van bekkenfysiotherapie postpartum. Helaas worden er geen verwijzingen naar websites geplaatst zodat de verwijzing naar bekkenbodemcheck.nl niet is geaccepteerd.

In het stukje “Vakantieobstipatie, wat kun je doen?” wordt een onderwerp aangekaart waar veel mensen last van hebben. De bekkenfysiotherapie heeft hierin een mooie plek gekregen.