nvfb-kort-knip.jpg
18 juli 2023

Wil jij je profileren naar huisartsen in jouw omgeving?

Ben je een beginnend collega of wordt het tijd om de huisartsen in je regio wakker te schudden?

Dan is de huisartsen scholing van de NVFB echt iets voor jou! Je kunt je alleen opgeven of met een paar collega’s uit de regio. 

De NVFB heeft dit product exclusief ontwikkeld voor haar leden. De NVFB wordt door de huisartsen gezien als een onafhankelijke partij, waardoor ze niet het gevoel krijgen dat ze voor een bepaald persoon kiezen. Bovendien heeft de NVFB, accreditatie voor de huisartsenscholing gekregen waardoor de huisartsen die komen punten krijgen.

De scholingen die er geweest zijn, zijn heel enthousiast ontvangen. De scholing wordt gegeven door de NVFB. De presentatie staat klaar en er is een spreker. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen voor een locatie, de catering en huisartsen die de scholing willen volgen. Je geeft dus niet zelf de presentatie, maar natuurlijk is er wel ruimte om de avond verder in te delen, zoals bijvoorbeeld met een eigen presentatie over een bepaald onderwerp, om te netwerken en jezelf te laten zien bij de huisartsen uit de regio.

De accreditatie loopt tot oktober 2023. Dus wil je bij jou in de regio een huisartsenscholing organiseren dan kan dit tot oktober 2023 via [email protected]. Wacht niet tot september om je aan te melden, maar doe dit zo snel mogelijk! Er moet namelijk toch het één en ander gepland worden.