ICS Congres te Göthenburg

29 mei 2019
Altijd al een keer een internationaal congres willen bezoeken? En altijd al in het hart van Zweden rond willen lopen? Hierbij uw kans!

Mogelijkheid tot subsidie vanuit de NVFB

Hoe kan het beter dan met gelijkgestemde enthousiaste collega’s het nuttige met het aangename te combineren en het International Continence Society (ICS) Congres te bezoeken in september 2019? Het ICS Congres wordt dit jaar gehouden in Göthenburg van 3 tot en met 6 september. Het beloofd weer een interessant congres te worden.

Naast vele lezingen en workshops is er ook een Physiotherapy Forum en een Pelvic Floor Exercise Class. Een unieke manier om kennis te maken met buitenlandse collega’s. Congreskosten voor bekkenfysiotherapeuten bedragen als Early Bird 360 euro. Als ICS lid betaalt u 300 euro.

Wellicht heeft u het al eerder gehoord: er is een mogelijkheid dat een deel van de kosten van het congres vergoed wordt  door de NVFB. Wilt u hiervoor in aanmerking komen, stuur dan voor 17 juni uw verzoek met motivatie per mail naar de NVFB op nvfb@kngf.nl.  

De Early Bird inschrijving sluit op 25 juni. Dus voor die datum wordt bekend gemaakt welke 2 gelukkigen 360 euro zullen ontvangen om zich in te schrijven voor het ICS Congres 2019.  Als tegenprestatie verwacht de NVFB  een impressie van de dag op de Facebook-pagina van de NVFB en een animerend  stukje over het congres (ca. 500 woorden en 4 foto’s) voor in het Bulletin.

Voor diegenen die een congres in het buitenland niet zien zitten, is er in 2020 geen belemmering voor het volgen van een internationaal congres. Het International Urogynecological Association (IUGA) congres gaat dan plaats vinden in Den Haag. Een heuse thuiswedstrijd! Het wordt gehouden van 24 tot en met 27 juni. Houd er nu alvast rekening mee in uw agenda voor volgend jaar, want dat mag je niet missen!

Trefwoorden: