idealized-integrated-pelvic-care-2.jpg
04 mei 2023

Idealized Integrated Pelvic Care

Op 4 en mei 5 2023 vindt in Maastricht Dr. Bary Berghmans' tweede Idealized Integrated Pelvic care symposium plaats.

Na het enorme succes van het inspirerende 1e internationale symposium ‘Idealized Integrated Pelvic Care’ in maart 2022 volgt nu op 5 mei 2023 het tweede symposium 'Idealized Integrated Pelvic Care' rondom het thema 'Pelvic Pain geassocieerd met seksuele dysfuncties' en op 4 mei twee praktische workshops. De eerste workshop heeft als onderwerp de innovatieve mobiele applicatie, iPelvis Evo, de tweede de achtergrond, rationele en klinische praktijk van bekkenpijn en seksuele dysfuncties.

Er is weer een mooi programma samengesteld om bekkenfysiotherapeuten, gynaecologen, urologen, verloskundigen en nog veel meer zorgverleners te interesseren. Gerenomeerde Nederlandse en internationale sprekers zullen Bary vergezellen in zijn reis om meer uit te wijden over het onderwerp.

Meer informatie en inschrijven