iuga-in-den-haag.jpg
21 juni 2023

IUGA 48th Annual Meeting

21-24 juni 2023 in Den Haag

Dit keer is het IUGA congres in Nederland in ons eigen mooie Den Haag!

Vanuit de NVFB zouden we het onwijs gaaf maar zeker ook nuttig vinden als we groots vertegenwoordigd zijn op het congres. Zo kunnen we onze positie en de onderlinge samenwerking versterken. Er is een korting beschikbaar voor alle leden.

Inschrijven met korting kan via de link achter de inlog. 

Daarnaast zouden we het super vinden als een collega hier ook een verslagje van zou willen schrijven voor in het NVFB-bulletin. Voor degene die dit op zich wil nemen wordt de early bird entree (deze loopt tot 31 maart, dus voor die tijd inschrijven) betaald (eventuele workshops en andere extra worden niet vergoed). Ben jij degene die iets leuk voor ons kan schrijven?? Aanmelden kan op [email protected]. Bij meerdere inschrijvingen wordt er geloot.

Naar de IUGA-website

Bekijk de promo video

Deze informatie is alleen voor leden van de NVFB beschikbaar.