bernadette-berendes-2021-geknipt.jpg
22 april 2021

Bernadette Berendes

Secretaris en portefeuillehouder Social Economische Belangen

Huidige werksetting

Sinds 1992 bestaat mijn praktijk voor fysiotherapie en deze is inmiddels uitgegroeid tot een praktijk met 2 vestigingen, waarin 7 medewerkers en 1 assistente werkzaam zijn. Ik geef leiding aan deze praktijk. 
Sinds eind 2013 werk ik nog 2-3 dagen per week patiëntgebonden, houd mij daarnaast bezig met managementtaken en oriënteer mij op wat ik in de nabije toekomst nog binnen mijn werkzame leven wil betekenen/ontwikkelen.

Functie binnen NVFB

Functie binnen NVFB: In het kader van mijn bezinning op de vakinhoudelijke ontwikkeling is mijn belangstelling voor een bestuursfunctie binnen de NVFB ontstaan. Op dit moment beheer ik de portefeuille Sociaal Economische Belangen (SEB).

Bestuurservaring

In de periode vanaf 1979 heb ik naast mijn werk als fysiotherapeut mijn gezin opgebouwd. Tijdens de basisschoolperiode van mijn 5 kinderen heb ik binnen het schoolbestuur de functie van secretaris vervuld  en later  als vertrouwenspersoon mijn bijdrage geleverd. Vanaf 2005 ben ik werkgever en heb als zodanig veel geleerd over regels en wetten met betrekking tot personele zaken.