dieuwke-botschuiver-2021---geknipt.jpg
22 april 2021

Dieuwke Botschuijver-Sellmeijer

Penningmeester

Huidige werksetting

Sinds 2006 werk ik in de praktijk fysiotherapie Maarn-Maarsbergen. Dit is een pluspraktijk, onderdeel van een gezondheidscentrum en ik werk daar met veel plezier.  
In de praktijk werk ik als Bekkenfysiotherapie, Algemeen Fysiotherapeut, Handtherapeut, Perfect Pilatus Instructor en lid van de VIM- commissie van het Gezondheidscentrum.

Functie binnen NVFB

Ter ondersteuning van Jolanda Sap ben ik vanaf 2012 coördinator geweest van de NVFB-stand. Het lijkt mij een uitdaging en ontwikkeling van mijn mogelijkheden om haar portefeuille Marketing & Communicatie (voorheen PR) over te nemen, in het belang van onze patiënten en leden. Als relatief jong bestuurslid ben ik gemotiveerd en gedreven om te leren. Ik zie het als een uitdaging om de NVFB nog meer te profileren onder medisch specialisten, fysiotherapeuten en andere disciplines zodat er multidisciplinair deskundig samengewerkt kan worden op een kwalitatief hoogstaand niveau. Ook zou ik graag de klachten waarmee patiënten nu bij de bekkenfysiotherapeut komen, meer bekendheid willen geven waardoor tijdige consultatie mogelijk wordt. 

Bestuurservaring

  • 2010-heden, Lid van de VIM - commissie van het Gezondheidscentrum
  • 2011-2013, Bestuurslid VvE