16 oktober 2020

'Samen Zwanger' magazine

Samen Zwanger is hét magazine dat door zowel verloskundigen als gynaecologen meegegeven wordt aan nagenoeg alle aanstaande ouders tijdens het eerste consult.

Samenwerking met de NVFB

Elke regio heeft een eigen editie en wordt een jaar lang overhandigd door de verloskundigen en gynaecologen die daar gevestigd zijn. Aangezien veel zwangere vrouwen last krijgen tijdens de zwangerschap van hun bekken en bekkenbodem vinden wij het belangrijk hen hier goed over te informeren.

Samen Zwanger is dan ook de samenwerking aangegaan met de NVFB om middels een artikel “de Bekkenbodem” meer onder de aandacht te brengen bij deze doelgroep. Wij informeren hen over bepaalde klachten en verwijzen ze door naar een specialist in eigen regio. Door tijdig aan de bel te trekken kunnen klachten verminderd en/of verholpen worden.

Samen Zwanger wil per regio een beperkt aantal specialisten de mogelijkheid bieden onder de aandacht te komen bij deze doelgroep. Middels een hele of halve pagina naast het artikel van de NVFB. Gezien de samenwerking met de NVFB ontvangen alle leden een korting op het standaard tarief en kunnen zij zo een jaar lang in het magazine staan dat door de verloskundigen en gynaecologen in eigen regio meegegeven wordt.