Vacatures Bekkenfysiotherapeut

Mocht je een vacature willen plaatsen dan kan dit door de tekst van de vacature én lidmaatschapsnummer (indien van toepassing) te sturen naar: info@nvfb.nl. Voor NVFB leden is dit gratis en voor niet-leden € 40,- (8 weken).

Bekkenfysiotherapeut (minimaal 16 uur) in Helmond


29 juni 2021
Kom jij ons team versterken? Ben jij gespecialiseerd in bekken(bodem)klachten en werk je graag in een gezellig team met diverse specialisaties? Maak je gemakkelijk contact en heb je passie voor je vak? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken.

Geregistreerd bekkenfysiotherapeut (e) in Oss


8 juni 2021
Fysioplus Oss is een eerstelijns praktijk voor fysiotherapie, sinds 2016 gevestigd binnen gezondheidscentrum Plein Zwanenberg. Onze praktijk richt zich op een aantal specialistische domeinen rondom bekken(bodem) fysiotherapie, orofaciale fysiotherapie, manuele therapie, hart-, vaat- longrevalidatie en psychosomatische fysiotherapie. Op dit moment werken 10 fysiotherapeuten en 1 administratief medewerker binnen onze praktijk. Door groei van onze praktijk binnen het domein bekkentherapie zijn we op zoek naar: Een geregistreerd bekkenfysiotherapeut (e)