nvfb-kort-knip.jpg
16 oktober 2023

Huisartsen scholing

Het afgelopen jaar zijn er meerdere huisartsen scholingen gegeven door de NVFB. De scholingen die er geweest zijn, zijn heel enthousiast ontvangen.

De scholing wordt gegeven door de NVFB. De presentatie staat klaar en er is een spreker. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen voor een locatie, de catering en huisartsen die de scholing willen volgen. Je geeft dus niet zelf de presentatie, maar natuurlijk is er wel ruimte om de avond verder in te delen, zoals bijvoorbeeld met een eigen presentatie over een bepaald onderwerp, om te netwerken en jezelf te laten zien bij de huisartsen uit de regio.

Ben je een beginnend collega of wordt het tijd om de huisartsen in je regio wakker te schudden? Dan is de huisartsen scholing van de NVFB echt iets voor jou! Je kunt je alleen opgeven of met een paar collega’s uit de regio. 

De NVFB heeft dit product exclusief ontwikkeld voor haar leden. De NVFB wordt door de huisartsen gezien als een onafhankelijke partij, waardoor ze niet het gevoel krijgen dat ze voor een bepaald persoon kiezen. Bovendien heeft de NVFB, accreditatie voor de huisartsenscholing gekregen waardoor de huisartsen die komen punten krijgen.

Bij voldoende aanmeldingen gaan we voor 2024 verder met het geven van deze scholing. Dus meld je aan op [email protected] bij interesse