we-zoeken-jou.jpg
09 januari 2024

Vacature bekkenfysiotherapeut (i.o.)

Welke bekkenfysiotherapeut (i.o.) wil ons team komen versterken?

Ik werk al twintig jaar met heel veel plezier bij Plexus Amsterdam - Minerva (voorheen Groepspraktijk Minerva Amsterdam), maar nu nadert mijn pensionering. We zoeken dan ook een nieuwe collega die mij vanaf medio april kan gaan vervangen.  

Ben jij een bekkenfysiotherapeut (of in opleiding) en op zoek naar een leuke baan binnen een deskundig en gedreven team in Amsterdam? Dan is deze vacature echt iets voor jou.

Wij zijn een innovatieve praktijk met een gevestigde naam en werken nauw samen met meerdere eerste- en tweedelijns (para)medici. Daardoor kunnen wij je een leerzame en uitdagende werkomgeving bieden.

Werk je graag samen met meerdere disciplines en collega-(bekken)fysiotherapeuten, dan is dit een mooie kans om je kennis en skills verder uit te breiden.

Indien je net bent afgestudeerd of nog de opleiding volgt, dan is Plexus Amsterdam ook bereid een deel van jouw studiekosten over te nemen wanneer je ons team komt versterken.

Aantal uren en contractvorm in overleg.

Interesse?
Stuur dan je motivatie en cv naar onderstaand e-mailadres. Neem voor vragen over de vacature contact op met Sies Cuppens:

[email protected]
06 41 30 75 78
Plexus Amsterdam
Saxen Weimarlaan 56
1075 CE Amsterdam
plexusamsterdam.nl