how-about-mom-klein.jpg
11 april 2024

How About Mom

Bij de NVFB zijn we altijd opzoek naar mooie samenwerkingen.

Naar platformen die een missie uitdragen en naar manieren om bekkenfysiotherapie meer op de kaart te zetten. Onze nieuwste samenwerking is met How About Mom.

How About Mom: jij zorgt voor de baby, wij zijn er voor jou

How About Mom, opgericht door 2 zussen en ondernemers, is een platform om moeders de beste steun te bieden in de kraamperiode en de eerste tijd als moeder. De gratis How About Mom app (iOS & Android) begeleidt zwangeren bij het voorbereiden op de bevalling, de kraamtijd en de eerste jaren van het moederschap. Ook zijn er boeken en een online cursus-aanbod, ontwikkeld met een multidisciplinair expertteam.

Niemand kan je erop voorbereiden hoe het écht is om moeder te worden. Dat zul je simpelweg gaan ervaren. Wat we wel kunnen doen, is je laten weten wat je kunt verwachten van het moederschap. En de dingen ‘die niemand je vertelt’ wél vertellen. Dat urineverlies veel voorkomt na een bevalling bijvoorbeeld, en dat er iets aan te doen is. We vinden het belangrijk om onze lezers en volgers goed te informeren en aan te raden een bekkenfysiotherapeut te bezoeken, tijdens de zwangerschap of postpartum.