10 september 2024

Herhaling webinar (M)anusje van alles op 10 september 2024

Na een eerste versie van het succesvolle webinar ‘(M)anusje van alles’, wordt iedereen die dit gemist heeft, de kans geboden om dit alsnog te volgen. Op dinsdag 10 september 2024 wordt het NVFB-webinar herhaald!

Spreker Daniëlle van Reijn heeft in opdracht van de NVFB in 2023/2024 de factsheet ‘Chronische Anale Fissuren (CAF)’ ontwikkeld, gebaseerd op haar promotieonderzoek. In dit webinar wordt de factsheet besproken en worden de nieuwste inzichten en informatie geven rondom proctologische problematiek, waarbij m.n. de 'chronische anale fissuur' en het ‘levator ani syndroom’ wordt uitgelicht. 
Interactief, met informatie, uitleg, casuïstiek en mogelijk tot het stellen van vragen.

Accreditatie is toegekend voor het register Bekkenfysiotherapeut voor 2 punten.

Wil jij alles weten over deze proctologische problematieken? 
Schrijf je nu in voor het webinar.

Deelnamekosten:

Programma:

  • 19.50 uur digitale inloop en registratie
  • 20.00 uur start webinar
  • 21.30 uur afronding met uitloop tot 22.00 uur