logo-ics.jpg
23 oktober 2024

International Continence Society - (ICS 2024)

De International Continence Society organiseren hun 54e jaarlijkse bijeenkomst (ICS 2024), die zal plaatsvinden van 23 t/m 25 oktober 2024 in Madrid, Spanje.De ICS Meetings stellen baanbrekend continentieonderzoek centraal, zetten de nieuwste klinische praktijken in de schijnwerpers en bieden een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden voor diegenen die geïnteresseerd zijn in continentiegerelateerde kwesties.

De bijeenkomst is multidisciplinair en verwelkomt urologen, gynaecologen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, vroedvrouwen, onderzoekswetenschappers en iedereen die zich inzet voor het verbeteren van de levens van patiënten die lijden aan verschillende continentieomstandigheden.

Belangrijke data:
Inzending van abstract: 1 februari 2024 - 3 april 2024

Lees hier meer - https://www.ics.org/2024