foto-symposium-integrated-care-for-male-pelvic.jpg
18 april 2024

Symposium 'Integrated Care for Male Pelvic Dysfunctions'

Op 19 april 2024 wordt voor de derde keer het internationaal symposium 'Integrated Care for Male Pelvic Dysfunctions georganiseerd. Voorafgaand aan het symposium vinden op 18 april drie innovatieve praktische workshops over zowel volwassen vrouwen als mannen plaats.

Na het enorme succes van de inspirerende 1e en 2de internationale symposia ‘Idealized Integrated Pelvic Care’ in maart 2022 en mei 2023 organiseren we nu op 19 april  2024 het derde symposium ‘Idealized Integrated Pelvic Care’ rondom het thema ‘Male Pelvic Dysfunctions’ en  op 18 april drie innovatieve praktische workshops over zowel volwassen vrouwen als mannen

Er is een baanbrekend programma samengesteld met heel nieuwe informatie met betrekking tot de diagnose en behandeling van volwassen mannen met bekken- en blaas dysfuncties. Het programma is bedoeld voor bekkenfysiotherapeuten, huisartsen gynaecologen, urologen, verloskundigen en andere zorgverleners. Wereldbekende Nederlandse, Belgische en internationale sprekers zullen ons vergezellen in de reis om meer uit te wijden over het spraakmakende onderwerp

'Idealized Integrated Care for Male Pelvic Dysfunctions'.

De workshops bieden innovatieve en klinisch praktische aanpak van onderwerpen als evidence-based echografie, electrostimulatie, oefentherapie en nog veel meer…….

Het symposium zal opnieuw worden gehouden in het prachtige en sfeervolle Maastricht in samenwerking met Maastricht Universitair Medisch Centrum+ (MUMC+) en Faculdade Inspirar uit Brazilië. De locatie van het symposium en workshops is weer NH hotel Maastricht, vlak naast het MUMC+ en het treinstation Maastricht Randwyck.

Voor deelnemers hebben we weer de mogelijkheid om te overnachten in het NH Hotel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

[email protected].

NVFB-, BICAP-, IUGA- en ICS-kortingen en studentenkorting zijn van toepassing.​ 

Er is KNGF/NVFB-accreditatie aangevraagd voor de workshops en het symposium!

Erkenning Keurmerk Fysiotherapie is aangevraagd!

Pro-Q-Kine accreditatie idem.

De International Federation of Obstetry & Gynaecology (FIGO). de International Urogynecological Association (IUGA), de International Continence Society (ICS), de NVFB, BICAP (België) en de Faculdade Inspirar (Brazilië) hebben de workshops en het symposium van harte aanbevolen!

 

Voor informatie en inschrijving bezoek de webpage www.iclacademy.nl